Wilt u uw parkeerplaats of uw parkeerterrein beter afschermen tegen ongewenst of onbevoegd parkeren? Dan kunt u met afbakening parkeerplaatsen afzetten en gereserveerd houden voor de auto’s die er wel mogen staan. Voor de beste afbakening van de parkeerplaats kunt u terecht bij parkeerspecialist PrivaPark Benelux. De medewerkers hebben jarenlange ervaring met de beste parkeeroplossingen voor bedrijven en particulieren.

Optimale afbakening parkeerplaats

Bij Privapark nemen onze deskundige medewerkers de tijd om met u te kijken naar wat de beste afbakening voor uw parkeerplaats of parkeerterrein zou zijn. Gebaseerd op jarenlange ervaring met het voorkomen en oplossen van parkeerproblemen geven wij u gedegen advies. Vervolgens helpen wij u een keuze te maken uit de diverse parkeerproducten. Dat kan gaan om simpele en goedkope oplossingen zoals een parkeerpaaltje of een handmatige parkeerbeugel tot en met de inrichting van een heel parkeerterrein compleet met slagbomen, parkeerautomaten, draaihekken en een centrale bedieningsinstallatie van talloze automatische parkeerbeugels compleet met camerasysteem en andere geavanceerde bedieningsmogelijkheden. PrivaPark helpt u graag aan de optimale afbakening voor een parkeerplaats die bij uw situatie en budget past.

Afbakening parkeerplaats in diverse soorten

De afbakening van een parkeerplaats kan op diverse manieren gebeuren. Gaat het slechts om een of twee parkeerplaatsen dan is een parkeerpaal of parkeerbeugel in veel gevallen een effectieve, goedkope en duurzame optie. Voor het afzetten en beveiligen van grote parkeerterreinen of het toewijzen van parkeerplaatsen aan groepen automobilisten of specifieke auto’s zijn er veel verschillende oplossingen. Afhankelijk van de situatie kan dan gekozen worden voor bijvoorbeeld inzinkbare parkeerpalen, automatische parkeerbeugels, slagbomen of andere parkeerproducten. Als het gaat om Eerste Hulp locaties, geldautomaten, in- en opritten, het voorkomen van wegrijden zonder betalen bij tankstations of andere situaties waarin extra beveiliging nodig is, biedt PrivaPark een keur aan afbakening die extra robuust is en minder gevoelig voor aanrijdschade zoals verzwaarde automatische parkeerbeugels en antirampalen.

Voordelen afbakening parkeerplaats bij PrivaPark

Naast het gedegen advies kunt u bij PrivaPark rekenen op topkwaliteit van onze producten en uitstekende service en een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Zo kunt u bij schade of storing contact opnemen met onze 24-uurs service die in de gehele Benelux zorgt dat de afbakening van uw parkeerplaats altijd gegarandeerd is. Wilt u meer informatie over afbakening parkeerplaats of een offferte, bel dan naar 072 5115927. Wij staan voor u klaar.