Het is ontzettend hinderlijk als er auto’s ongewenst of zelfs onbevoegd geparkeerd staan, zodat u, uw medewerkers, uw klanten of bezoekers hun auto niet kwijt kunnen. Met parkeerpaaltjes kunt u ervoor zorgen dat bepaalde parkeerplaatsen vrij gehouden worden. PrivaPark geeft particulieren en bedrijven advies over het oplossen en voorkomen van parkeerproblemen en levert daarbij de beste parkeerpaaltjes en parkeerproducten.

Parkeerpaaltjes onderdeel van totaalpakket

Bij PrivaPark kunt u terecht voor een afzetpaal, inzinkbare parkeerpaal of anti rampaal. Voor de tijdelijke afzetting van een parkeerplek is de afzetpaal een geschikt middel. De inzinkbare parkeerpaal is dan weer geschikter wanneer de afzetting alleen voor bepaald verkeer geldt of op gezette tijden telkens weer nodig is. De anti-rampaal is een zeer robuuste oplossing om ongewenst parkeren of aanrijden te voorkomen. De parkeerpaaltjes van PrivaPark zijn een onderdeel van een totaalpakket aan parkeeroplossingen die PrivaPark kan leveren. Naast parkeerpaaltjes bestaat dit assortiment uit handmatige en automatische parkeerbeugels, slagbomen, parkeerautomaten, draaihekjes en nog veel meer parkeeroplossingen.

De voordelen van parkeerpaaltjes van PrivaPark

Onze gespecialiseerde medewerkers hebben jarenlange ervaring met het oplossen en voorkomen van parkeerproblemen. Of het nu gaat om een enkele parkeerplaats of een gigantisch parkeerterrein met complexe parkeerkwesties, diverse parkeerbevoegdheden of extra beveiliging, wij doen altijd ons best om de optimale oplossing te vinden voor u. Zo helpen we u om een keuze te maken tussen parkeerpaaltjes of parkeerbeugels. Of ontwerpen we een heel parkeersysteem, met automatische parkeerbeugels, slagbomen en parkeerpaaltjes die op afstand centraal bedienbaar zijn. Alle parkeerproducten van PrivaPark zijn goedgekeurd door het Ministerie van Infrastructuur en gemaakt van hoogwaardige materialen. Daardoor bent u duurzaam verzekerd van betrouwbare parkeeroplossingen, die nauwelijks of geen onderhoud vragen. Bovendien is de prijs-kwaliteitsverhouding van de parkeerproducten van PrivaPark uiterst gunstig. Bij schade of storing kunt u de 24-uurs service bellen, die ervoor zorgt dat uw parkeerpaaltjes direct weer functioneren.

Advies en informatie over parkeerpaaltjes

Bij PrivaPark kunt u als bedrijf en als particulier terecht voor informatie en advies over parkeerpaaltjes. U hoeft alleen maar even 072 5115927 te bellen. Onze medewerkers helpen u dan graag verder.