Om parkeerproblemen te voorkomen en op te lossen, is het vaak nodig om parkeerplaatsen, parkeerterreinen en parkeergarages goed in te richten. Een van de meest simpele oplossingen is om met een klapbeugel parkeerplaatsen af te zetten, zodat deze gereserveerd zijn voor de auto of auto’s die daar moeten staan. Bij het uitzoeken van de de beste klapbeugel voor uw parkeerplaats kunt u als bedrijf of particulier gebruik maken van expertise en jarenlange ervaring van parkeerspecialist PrivaPark Benelux.

Welke type klapbeugel parkeerplaats?

Naast maatwerk vindt u in het assortiment van PrivaPark een aantal standaardmodellen klapbeugel. In een groot deel van de gevallen zijn deze klapbeugels een ideale oplossing. De meest goedkope optie is de EV01, een handmatige klapbeugel. Het is echter niet altijd prettig of mogelijk om uit de auto te stappen om de klapbeugel te bedienen. In zulke omstandigheden is het handig om te kiezen voor een automatische klapbeugel. Met een handzender kunt u de klapbeugel dan vanuit de auto bedienen en zo de parkeerplaats afsluiten of vrij maken. De onderhoudsarme PrivaPark Basis en de milieuvriendelijke en onderhoudsvrije PrivaPark Solaire zijn dan meestal de aangewezen modellen. Voor omstandigheden waar extra beveiliging nodig is,biedt de robuuste PrivaPark Inox uitkomst. Deze is minder gevoelig voor aanrijdschade en wordt dan ook toegepast bij geldautomaten en Eerste Hulp locaties.

De bediening van automatische klapbeugel parkeerplaats

Een automatische klapbeugel van PrivaPark kan niet alleen bestuurd worden met een handzender. In sommige gevallen is het nodig om de parkeerplaatsen centraal toe te wijzen en daarvoor heeft PrivaPark in de loop van de jaren diverse centrale bedieningssystemen ontwikkeld, die hun diensten in de praktijk bewezen hebben. Het meest populaire is het draadloze centrale bedieningssysteem dat als grote voordeel heeft dat er geen grondbekabeling hoeft te worden aangelegd. Vanuit een receptie of bewakingspost kan de parkeerplaats toegewezen worden en de klapbeugel ontgrendeld. Dit systeem kan voorzien worden van geavanceerde opties als camerasystemen en schakelaars, zodat centraal de stand van de klapbeugel uit te lezen is.

Klapbeugel parkeerplaats met de beste service

De 24-uurs service van PrivaPark zorgt ervoor dat schade en storingen onmiddellijk verholpen worden en de klapbeugel van uw parkeerplaats altijd feilloos functioneert. Bent u nog niet helemaal zeker van uw zaak, vraag dan gerust een proefplaatsing van klapbeugel parkeerplaats aan door te bellen naar 072 5115927.