Bent u op zoek naar een uitstekende elektrische parkeerbeugel die duurzaam is en waar u niet teveel voor betaalt? Of heeft u een veel complexere parkeerkwestie? De deskundige medewerkers van PrivaPark Benelux helpen bedrijven en particulieren bij het oplossen van parkeerproblemen met doordacht advies en een uitgebreid assortiment parkeerproducten. Of het nou gaat om een enkele elektrische parkeerbeugel of een uitgebreid op afstand bestuurbaar parkeersysteem, u krijgt altijd de optimale oplossing voor uw situatie.

De kwaliteit van de elektrische parkeerbeugel

Naast maatwerkoplossingen biedt PrivaPark de standaard elektrische parkeerbeugel in drie modellen met een heel scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Deze modellen zijn gemaakt van topkwaliteit materialen en voorzien van geavanceerde electronica. Door de omkeerbeveiliging, klapt de parkeerbeugel terug als deze geblokkeerd wordt. Op deze manier komt de beugel nooit onder de auto vast te zitten. Met een handzender is de elektrische parkeerbeugel op afstand te bedienen. Het is bovendien mogelijk om de elektrische parkeerbeugel te laten reageren op meerdere handzenders of met een enkele handzender meerdere parkeerbeugels te bedienen of de elektrische parkeerbeugel aan te sluiten op een centraal bedieningssysteem. In veel gevallen hoeft daarvoor niet eens grondbekabeling aangelegd te worden. Kortom: de elektrische parkeerbeugel is een eenvoudige oplossing voor veel parkeerproblemen,

Drie standaard modellen elektrische parkeerbeugel

De PrivaPark Basis is een duurzame, onderhoudsarme en gemakkelijk te installeren elektrische parkeerbeugel. Het uitneembaar accupack hoeft slechts 1 tot 2 keer per jaar in het stopcontact gestoken te worden. Bij de PrivaPark Solaire is deze oplaadbeurt niet meer nodig. Door het ingebouwde zonnepaneel is de elektrische parkeerbeugel volledig zelfvoorzienend. De PrivaPark Inox is speciaal ontworpen voor zwaardere toegangsbeveiliging, zoals bij geldautomaten, Eerste Hulp locaties en het voorkomen van wegrijden zonder betalen bij tankstations. Deze robuuste beugel is minder gevoelig voor aanrijdschade en zal onder de zwaarste omstandigheden blijven functioneren. Al deze modellen zijn goedgekeurd door het Ministerie van Infrastructuur.

Elektrische parkeerbeugel met 24-uurs service

Mocht er toch schade zijn of een storing, dan kunt u bij PrivaPark gebruik maken van de 24-uurs service, die uw probleem snel en effectief verhelpt. Wilt u meer informatie over de elektrische parkeerbeugel of zelf ervaren wat de elektrische parkeerbeugel in uw situatie kan verbeteren? Wij geven u graag meer informatie en zijn altijd bereid tot een vrijblijvende gratis proefplaatsing van een maand. Bel gerust 072 5115927 als u meer informatie wilt hebben, bijvoorbeeld over de Privapark automatische parkeerbeugel, duurzame parkeerpaaltjes of hoogwaardige klaphekjes.