Ongewenst en onbevoegd parkeren kan heel hinderlijk zijn. Het is mogelijk om met klaphekjes parkeerplaatsen en parkeerterreinen af te sluiten voor onjuist parkeren en daarmee een grote ergernis te voorkomen. Als bedrijf of particulier wilt u natuurlijk de beste oplossing en daarvoor kunt u terecht bij PrivaPark Benelux. Daar vindt u hoogwaardige klaphekjes voor uw parkeerplaats tegen scherpe prijzen en met uitstekende service.

Keuze klaphekjes parkeerplaats bij PrivaPark

Bij PrivaPark zijn alle klaphekjes gemaakt van de beste duurzame materialen en goedgekeurd door het Ministerie van Infrastructuur. Op het gebied van kwaliteit zit u dus goed, nu komt het erop aan om de juiste klaphekjes te kiezen voor uw parkeerplaats en parkeerterrein. De PrivaPark EV01 is een duurzaam onderhoudsarme handmatig bediend parkeerbeugel. Wilt u de klaphekjes liever vanuit de auto bedienen of zelfs van afstand vanuit een receptie of bewakingspost? Dan valt de keuze op automatische klaphekjes. Deze hekjes kunnen met een handzender vanuit de auto of vanuit een centraal bedieningssysteem op en en neer geklapt worden. Bij PrivaPark hebben we drie modellen klaphekjes voor een parkeerplaats: PrivaPark Basis, PrivaPark Solaire (nooit meer opladen door ingebouwd zonnepaneel) en PrivaPark Inox (extra robuuste parkeerbeugel, minder gevoelig voor aanrijdschade). In veel gevallen voldoet een van deze modellen en waar nodig is maatwerk mogelijk.

De voordelen van PrivaPark klaphekjes parkeerplaats

PrivaPark heeft jarenlange ervaring met kleine en grote parkeerkwesties en kan u doordacht advies geven over de beste klaphekjes voor uw parkeerplaats. Daardoor heeft u altijd een duurzame oplossing, die precies past bij uw situatie en geen cent teveel kost. Daarnaast kunt u als klant gebruik maken van de 24-uurs service. Mocht er schade aan de klaphekjes zijn, dan komt een van onze wagens, die door de Benelux rondrijdt de schade of storing spoedig verhelpen. U bent zo altijd gegarandeerd dat alles naar behoren functioneert en dat u, uw medewerkers, klanten en bezoekers een parkeerplaats hebben.

Proefplaatsing klaphekjes parkeerplaats

Wilt u zelf ervaren hoe de klaphekjes op uw parkeerplaats werken? Wij bieden u graag een gratis en vrijblijvende proefplaatsing van een maand aan. U hoeft alleen maar te bellen naar 072 5115927. Daar kun u ook terecht voor meer informatie of een offerte voor klaphekjes parkeerplaats. Onze medewerkers zitten voor u klaar.