Met klapbeugels is het eenvoudig om parkeerplaatsen te reserveren voor specifieke auto’s en ongewenst parkeren te voorkomen. Met eenvoudige klapbeweging of een druk op handzender is de parkeerplek beschikbaar voor degene die er gebruik van mag maken. Bij PrivaPark Benelux kunt u als particulier en ondernemer terecht voor klapbeugels en oplossingen voor eenvoudige en complexe parkeerkwesties.

De bedieningssystemen van klapbeugels

PrivaPark heeft een uitgebreid assortiment klapbeugels op voorraad met diverse bedieningssystemen. Zo kunt u kiezen voor goedkope en duurzame handmatig bediende klapbeugels, die u met een cilinderslot vergrendelt. Heeft u echter geen zin om uit de auto te stappen dan kunt u kiezen voor automatische klapbeugels. Met een handzender kunt u deze draadloos vanuit de auto bedienen. Daarnaast is het ook mogelijk om de automatische klapbeugels centraal op afstand te bedienen, bijvoorbeeld door de bewaking of receptie. Het draadloze centrale bedieningssysteem is het meest populair, maar ook centrale bediening met grondbekabeling is mogelijk. De centrale bediening kent een aantal geavanceerde opties zoals per parkeerbeugel centraal uitlezen van de stand, geleverd met camerasysteem of aangesloten op bestaand camerasysteem.

Welke klapbeugels zijn optimaal?

De deskundige medewerkers van PrivaPark helpen u graag bij het uitkiezen en ontwerpen van de beste parkeeroplossingen in uw situatie. In veel gevallen voldoet een van de standaard modellen klapbeugels perfect. Zo bent u verzekerd van een gunstig geprijsde en duurzame oplossing van uw parkeerproblemen. In de loop van de jaren heeft PrivaPark ook voor complexere parkeersituaties scherp geprijsde parkeersystemen ontworpen, die betrouwbaar en duurzaam oplossing bieden voor bedrijven met een groot aantal toegewezen of extra beveiligde parkeerplekken. Denk aan klapbeugels die slagbomen vervangen of bij geldautomaten, tankstations en Eerste Hulp locaties toegepast worden en dus moeten blijven functioneren na een aanrijding.

Proefplaatsing van klapbeugels

De tevredenheid van de klant staat bij PrivaPark altijd voorop en u kunt zelf het best bepalen wanneer u tevreden bent. Juist daarom biedt PrivaPark de proefplaatsing van parkeerproducten. Zo kunt u een maand lang gratis en vrijblijvend zien hoe effectief de klapbeugels zijn om uw parkeerproblemen op te lossen. Wilt u een proefplaatsing aanvragen, een offerte voor klapbeugels of advies inzake parkeerkwesties? Bel gerust 072 5115927. Wij helpen u graag, ook voor een automatische parkeerbeugel of parkeerhekjes.