Een parkeerplaats reserveren voor een specifieke auto of groep automobilisten is heel eenvoudig met een parkeerbeugel. Parkeerproblemen veroorzaakt door gebrek aan plekken of ongewenst parkeren behoren zo tot het verleden. Als particulier en bedrijf kunt u terecht bij PrivaPark Benelux voor doordacht advies over het oplossen en voorkomen van parkeerproblemen en effectieve parkeerproducten, zoals een parkeerbeugel.

Het passende model parkeerbeugel

De goedkoopste oplossing is de handmatige parkeerbeugel. Met een cilinderslot wordt de beugel vergrendeld, zodat niemand anders er kan parkeren. Naast de handmatige parkeerbeugel zijn er diverse modellen van de automatische parkeerbeugel. De PrivaPark Basis is eenvoudig te installeren en heeft een uitneembaar accupack dat 1 tot 2 keer per jaar opgeladen moet worden. De milieuvriendelijke PrivaPark Solaire heeft een ingebouwd zonnepaneel, waardoor opladen niet meer nodig is. De robuuste PrivaPark Inox is minder gevoelig voor aanrijdingsschade en daardoor uitermate geschikt voor plekken waar extra beveiliging nodig is, zoals bij Eerste Hulp locaties, in- en opritten, geldautomaten en het voorkomen van wegrijden zonder te betalen bij tankstations. Al deze automatische modellen kunnen draadloos bediend worden met een handzender of aangesloten worden op een centraal bedieningssysteem.

Voordelen parkeerbeugel van PrivaPark

Een parkeerbeugel van PrivaPark is gemaakt van topkwaliteit materialen en hoogwaardige electronica en goedgekeurd door het Ministerie van Infrastructuur. De parkeerbeugel is eenvoudig te installeren. Vaak zijn zes bouten al voldoende. In de meeste gevallen is er in het geheel geen grondbekabeling nodig om de parkeerbeugel te laten functioneren of te bedienen. Vanaf het moment van installatie heeft u een duurzame en onderhoudsarme of zelfs geheel onderhoudsvrije parkeeroplossing. Mocht er schade of storing zijn, dan kunt u altijd gebruik maken de 24-uurs service van PrivaPark. Zo is de parkeerplaats altijd gegarandeerd beschikbaar voor uw auto. Dat alles krijgt u voor de scherpst mogelijk prijs-kwaliteitsverhouding.

Proefplaatsing parkeerbeugel aanvragen

Door jarenlange ervaring kunnen de medewerkers van PrivaPark u voorzien van de optimale oplossing voor al uw parkeerkwesties. Wij bekijken wat in uw geval de beste parkeerbeugel is en zorgen voor de beste bijpassende parkeerproducten. Bent u niet direct overtuigd? Dat is voor ons geen probleem, wij bieden u graag een proefplaatsing aan. Een maand lang kunt u kosteloos en vrijblijvend de parkeerbeugel uitproberen. U hoeft alleen maar even te bellen naar 072 5115927. Daar kunt u ook terecht voor meer informatie, advies of een offerte.