De PrivaPark Basis is een elektrische parkeerbeugel met een uitneembare besturingskoffer-accupack. Deze is zowel oplaadbaar als aan te sluiten op netstroom of stopcontact.

Alle elektrisch gestuurde PrivaPark beugels zijn voorzien van de beste kwaliteit materialen en elektronica. De elektronica zorgt voor een ingebouwde omkeerbeveiliging. Mocht de PrivaPark tijdens het op- of neergaan blokkeren, dan keert de beugel direct in tegengestelde richting terug. Dit voorkomt dat de beugel onder de auto klem komt te zitten.

De PrivaPark Basis is eenvoudig te installeren omdat er bij de standaard basisuitvoering geen bekabeling nodig is. Plaatst u de parkeerbeugel op beton, asfalt, bestrating of tegels dan zijn zes bevestigingsbouten voldoende. Soms komt het voor dat er niet in de ondergrond geboord mag worden, bijvoorbeeld in parkeergarages. In dat geval levert PrivaPark een speciaal ontworpen onderplaat die op de ondergrond wordt gelijmd.

De capaciteit van de accu is voldoende om de beugel 6000 keer te bedienen. U kunt u de beugel hiermee gemiddeld een jaar gebruiken. Om de accu echter in optimale conditie te houden, adviseren wij de accukoffer elk half jaar te laden. De oplaadbare accukoffer is eenvoudig uit de voet te verwijderen en kan voor het opladen direct op het stopcontact worden aangesloten.

Dankzij de instelbare code in de afstandsbediening reageert de beugel alleen op uw afstandsbediening. Er zijn ook andere bedieningsmogelijkheden zoals de centrale bediening, bekabelde en draadloze bediening.

Voordelen PrivaPark Basis:

  • De afstandsbediening
  • Minimaal onderhoud
  • Diverse bedieningssystemen
  • Een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding
  • Onze parkeerbeugels gaan in de praktijk meer dan 12 jaar mee

Een degelijk product voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Het totaal gewicht van de Basis is 35 kg.