Centrale bediening

PrivaPark Benelux heeft in de afgelopen jaren ruime ervaring opgebouwd in de ontwikkeling en het project management van op afstand bedienbare parkeerbeugels. Voor projecten zijn diverse bedieningssystemen tot stand gekomen die inmiddels hun succes hebben bewezen. Parkeerbeugels die centraal op grotere afstand, bijvoorbeeld vanuit een receptie, bediend kunnen worden zijn daar een voorbeeld van. Indien nodig wordt een centrale bediening voor u op maat gemaakt.

Draadloze bediening

De meest geadviseerde en gekochte, centraal bediende PrivaPark parkeerbeugels hebben een draadloos bedieningspaneel. Het grote voordeel van deze vorm van bediening is dat kabels trekken niet nodig is en maakt boren dus overbodig.Via een camerasysteem kunt u zien of er een auto op de parkeerplaats staat en of de beugel open of dicht is. Wij kunnen dit voor u verzorgen, maar u kunt hiervoor ook een bestaand camerasysteem gebruiken.

Afstandsbediening

Elke PrivaPark parkeerbeugel kan worden bediend met een afstandsbediening. Eén handzender kan meer beugels bedienen. Ook is het mogelijk om verschillende afstandsbedieningen aan te melden op één parkeerbeugel. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als een parkeerbeugel wordt gebruikt als inritafsluiting.

Bedrade bediening

Wilt u op afstand kunnen zien welke parkeerplaats bezet is en welke nog vrij? Ook dat kan. Wij kunnen elke PrivaPark parkeerbeugel voorzien van een schakelaar waarmee de stand van de beugel zichtbaar is op het bedieningspaneel. U kunt uw klanten en medewerkers op deze manier op afstand bedienen en snel voorzien van een parkeerplaats.