Staat er elke keer een auto op uw parkeerplaats? Ongewenst of onbevoegd parkeren behoort tot het verleden als er parkeerhekjes geplaatst worden. De parkeerplaatsen zijn zo gereserveerd voor de auto’s die er horen te staan. Voor bedrijven en particulieren verzorgt PrivaPark Benelux passende parkeeroplossingen, zoals parkeerhekjes, slagbomen en uitgebreide parkeersystemen met centrale bediening.

De bediening van parkeerhekjes

Bij PrivaPark bieden we zowel goedkope handbediende parkeerhekjes als scherp geprijsde automatische parkeerhekjes. Met de hand of met een handzender worden de parkeerhekjes naar boven geklapt om de parkeerplek te reserveren of naar beneden geklapt, zodat ze volledig in de grond verdwijnen en de auto veilig geparkeerd kan worden. De automatische parkeerhekjes zijn er in drie standaard modellen die allemaal zijn uitgerust met omkeerbeveiliging. Als het hekje blokkeert, klapt deze weer terug. Zo komt deze nooit onder de auto vast te zitten. Bovendien kunnen de automatische parkeerhekjes ook aangesloten worden op een centrale bediening. Zo kunnen de parkeerhekjes vanaf een receptie of bewakingspost bediend worden. Uw medewerkers, klanten en bezoekers krijgen dan altijd de juiste parkeerplaats toegewezen. In de meeste gevallen kan deze centrale bediening draadloos plaatsvinden en is er dus geen grondbekabeling nodig. Wat uw situatie ook is, bij PrivaPark vindt u de optimale parkeerhekjes tegen een gunstige prijs.

De voordelen van PrivaPark parkeerhekjes

Bij PrivaPark nemen we de tijd om samen met u te kijken naar wat de beste oplossing is voor uw parkeerprobleem of parkeerkwestie. Wij komen met doordachte adviezen, zowel voor simpele als voor zeer complexe parkeersituaties. Naast maatwerk heeft Privapark vier scherp geprijsde standaard modellen parkeerhekjes: de handmatige EV01, de onderhoudsarme automatische PrivaPark Basis, de milieuvriendelijke en onderhoudsvrije automatische PrivaPark Solaire en de robuuste automatische PrivaPark Inox, die zelfs wordt gebruikt bij tankstations om wegrijden zonder te betalen te voorkomen. Al deze parkeerhekjes zijn goedgekeurd door het Ministerie van Infrastructuur, duurzaam en gemaakt van hoogwaardige materialen en electronica. Bij schade of storing komt de PrivaPark 24-uurs service langs om het probleem direct op te lossen. Op die manier is uw parkeerplaats altijd beschikbaar.

Proefplaatsing parkeerhekjes

Wilt u zelf ervaren hoe goed de parkeerhekjes van PrivaPark werken? Vraag gerust een vrijblijvende en gratis proefplaatsing aan door te bellen naar 072 5115927. Voor meer informatie, een offerte of advies kunt u daar ook terecht. Wij helpen u graag n.l. graag verder, ook voor klapbeugels of een parkeerbeugel.