Ongewenst parkeren kan snel verholpen worden door het plaatsen van een automatische parkeerbeugel. Daardoor is een parkeerplaats gereserveerd voor een specifieke auto of toe te wijzen aan een automobilist. Of u nu particulier of ondernemer bent, de deskundige medewerkers van PrivaPark Benelux geven u graag gedegen advies over welke parkeeroplossing het beste past bij uw situatie.

Het ideale type automatische parkeerbeugel

De PrivaPark automatische parkeerbeugel is er in drie standaardmodellen, die net als al onze andere producten goedgekeurd zijn door het Ministerie van Infrastructuur. De PrivaPark Basis is een onderhoudsarme en duurzame automatische parkeerbeugel met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. De milieuvriendelijke en onderhoudsvrije PrivaPark Solaire heeft een eigen zonnepaneel waardoor deze constant voorzien is van stroom. Waar zwaardere toegangsbeveiliging nodig is, biedt de robuuste PrivaPark Inox uitkomst. Deze automatische parkeerbeugel beschadigt niet snel door een aanrijding en wordt dan ook gebruikt bij tankstations om wegrijden zonder betalen te voorkomen. De modellen zijn voorzien van omkeerbeveiliging, waardoor de automatische parkeerbeugel nooit vast kan komen te zitten onder de auto. U kunt bij PrivaPark zeker niet alleen terecht voor een standaard automatische parkeerbeugel. Indien nodig verzorgen wij ook oplossingen op maat.

Bediening van de automatische parkeerbeugel

Voor de bediening van een automatische parkeerbeugel van PrivaPark heeft u diverse opties. Met een handzender is de automatische parkeerbeugel op afstand te bedienen. Als het gaat om een grote hoeveelheid automatische parkeerbeugels kan het handig zijn om ze op grotere afstand vanuit bijvoorbeeld een receptie te bedienen. PrivaPark biedt beproefde en geavanceerde centrale bedieningssystemen op maat, waarbij het aanleggen van bekabeling of het aanschaffen van een nieuw camerasysteem lang niet altijd nodig is. Er is zelfs een optie waarbij de stand van de parkeerbeugel centraal uitgelezen kan worden. Op die manier kunnen klanten en medewerkers snel een parkeerplaats toegewezen krijgen.

Een automatische parkeerbeugel met uitstekende service

Bij PrivaPark is een gratis proefplaatsing altijd mogelijk. Zo kunt u de automatische parkeerbeugel een maand uittesten en kijken of u helemaal tevreden bent. Daarnaast kunt u als klant van PrivaPark in de Benelux altijd gebruik maken van onze 24-uurs service. Bij schade of storing komen wij zo snel mogelijk langs om het probleem te verhelpen. Zo bent u altijd verzekerd van een perfect werkende automatische parkeerbeugel. Bel 072 5115927 gerust eens voor meer informatie. Bijvoorbeeld over onze elektrische parkeerbeugel of klapbeugels.