Kwaliteit parkeerbeugels

Bij het voorkomen van ongewenst parkeren kunnen automatische parkeerbeugels een uitkomst bieden. Door het plaatsen van automatische verkeersbeugels worden plekken gereserveerd voor de auto’s die er moeten staan en zijn parkeerproblemen niet meer aan de orde. Bij het management van parkeerplekken en parkeerproblemen biedt PrivaPark Benelux doordachte oplossingen en parkeerproducten voor bedrijven en particulieren.

Welke automatische parkeerbeugels passen het best?

Samen met u kijken de deskundigen van PrivaPark naar wat in uw situatie de optimale automatische parkeerbeugels zijn. Dat kan maatwerk zijn, maar in de loop van de jaren zijn er drie standaardmodellen automatische parkeerbeugels ontwikkeld die in de meeste situaties de ideale oplossing blijken. Dat geeft u het voordeel van een zeer scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. De PrivaPark Basis en PrivaPark Solaire zijn twee duurzame automatische parkeerbeugels die beiden voorzien zijn van omkeerbeveiliging, waardoor de beugel niet onder de auto klem kan komen te zitten. Beide beugels vragen nauwelijks tot geen onderhoud: de Solaire heeft een ingebouwd zonnepaneel waardoor zelfs opladen niet meer nodig is. Voor zwaardere toegangsbeveiliging, zoals bij Eerste Hulp locaties, in- en opritten, geldautomaten en tankstations is de zeer robuuste PrivaPark Inox de aangewezen parkeerbeugel. Al deze standaard automatische parkeerbeugels zijn gemaakt van zeer duurzame materialen en topelectronica. Ze zijn eenvoudig te installeren en te bedienen met een handzender.

Optie: centrale bediening van de automatische parkeerbeugels

Bij alle automatische parkeerbeugels van PrivaPark is het mogelijk om ze aan te laten sluiten op centrale bediening op afstand, zoals bijvoorbeeld vanuit een receptie. In veel gevallen hoeft hiervoor geen grondbekabeling aangelegd te worden. Ook reeds aanwezige camerasystemen kunnen gewoon aangesloten worden op het centrale bedieningssysteem van de automatische parkeerbeugels. Zo krijgen medewerkers en klanten altijd eenvoudig en snel de juiste parkeerplek toegewezen. PrivaPark heeft jarenlange ervaring met gecompliceerde parkeerprojecten en kan u de allerbeste, duurzame oplossing bieden.

Uitstekende service bij automatische parkeerbeugels

De servicewagens van PrivaPark zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar in geval van schade of storing, zodat u altijd verzekerd bent dat de automatische parkeerbeugels optimaal functioneren. Wilt u zelf ervaren hoe de automatische parkeerbeugels van PrivaPark in uw situatie kunnen helpen? Vraag dan gewoon een gratis vrijblijvende proefplaatsing aan door te bellen met 072 5115927, dan kunt u zelf ervaren hoe met de automatische parkeerbeugels uw parkeerproblemen tot het verleden behoren.

Ontdek probleemloos parkeren

Vraag vandaag nog uw gratis proefplaatsing aan en ervaar de kwaliteit en service van PrivaPark.